Organum.hu Bt.

Cégünk ügyfeleink megrendelésein kívül néhány saját projektet is fejleszt, illetve támogat. Az alábbi oldalakon ezek bemutatását olvashatja.

  • Maradék építőanyagok - Előbb-utóbb mindenki eljut az építkezésig, de legalábbis lakásfelújításig. Az általunk fejlesztett portál ebben segít: hogy hozzájusson olcsón építőanyagokhoz, gépekhez, megtalálja a szükséges kivitelezőket.

A szükségtől és az anyagi lehetőségektől függően különböző mértékben lehet szükség építőanyagokra, gépekre, szaktudásra. A maradék építőanyag portál ebben segít: lehetőséget teremt megmaradt, bontott építőanyagok keresésére és meghirdetésére. Ha építkezik, felújít, esetleg kifesti a lakást, leesett néhány tetőcserép, szüksége van néhány vagy akár több száz téglára, építőanyag-kereskedések végigjárása helyett jobban jár, ha az interneten keresi meg a hiányzó építőanyagokat. Ha már végzett a felújítással, építkezéssel, akkor a megmaradt anyagokat, kimaradt építőanyagokat könnyűszerrel meghirdetheti a www.maradekepitoanyag.hu honlapon.

A portál használata ingyenes, sem a hirdetések megjelenítése, sem az apróhirdetés feladása nem kerül önnek semmibe.

  • LilyPondTool - Az Organum.hu Bt. biztosít infrasruktúrát ennek a nyílt forráskódú kottagrafikai alkalmazás fejlesztéséhez.

Kapcsolat

Organum.hu Bt.

Email: info(at)organum.hu

Telefon: +36 20 776 1023 
Cím: 2000 Szentendre, Kálvária út 1. B/1

Adószám: 22189934-2-13
Cégjegyzékszám: 13-06-054920